Badjassen

Badjassen

J-J Products maakt super mooie badjassen in verschillende kleuren. De badjassen van het merk J-J Products staan voor luxe, comfort en kwaliteit.De badjas is van 100% velours katoen en in 2 modellen.

De badjassen hebben 2 ruime zakken, een grote capuchon of sjaalkraag , ceintuur en mooie splitjes aan de zijkanten. De badjassen van J-J Products worden gedragen door zowel dames als heren.

  • Badjas: “J-J Products”
  • Maat: S, M, L, XL, XXL
  • Lengte: Capuchon model 120 CM (kuitlengte) aangepast aan de diverse maten. Sjaalkraag model 125 CM (kuitlengte) aangepast aan de diverse maten.
  • Materiaal: 100% velours katoen
  • Gewicht: 330 gr/m2
  • Levertijd: Uit voorraad 24-48 uur

De badjas is van 100% katoen en kan in de wasmachine worden gewassen. Katoen heeft de eigenschap iets te krimpen na een eerste droogbeurt in de droogtrommel.

Deze badjas is dus ideaal voor dagelijks- en saunagebruik. Tevens is hij ook zeer geschikt voor promotionele acties door er logo’s op te borduren. J-J Products kan ook uw eigen badjas in diverse kwaliteiten en kleuren in productie nemen en uiteraard kan de badjas voorzien worden van een eigen waslabel.

Wij helpen u graag met uw ideeën en/of vragen.

Fuchsia Badjas Hooded Badjas Kobalt blauw J-Jproducts_Antracite_badjas_verzameling J-Jproducts_Rood_badjas_sjaal_verzameling J-Jproducts_Antracite_badjas_kapuchon_verzameling J-Jproducts_wit_badjas_sjaal_verzameling J-Jproducts_zwart_badjas_sjaal_verzameling J-Jproducts_Bruin_badjas_sjaal_verzamelingOranje Badjas Hoodedaqua damesbadjas sjaalkraag