Carwash towels

Carwash towels

Onze Carwash doekjes zijn een belangrijke aanvulling bij de diverse Carwash straten in de Benelux/ Duitsland en Frankrijk. De doekjes zijn een extra service product en bieden tevens een duurzame manier van reclame en klantbinding. Uw klanten kunnen de doekjes gebruiken voor het nadrogen van de auto, maar een doekje in de auto wordt in de praktijk vaak gebruikt voor heel veel dingen in en om de auto. Het voordeel van uw eigen doekje met logo is dat uw logo telkens tevoorschijn komt als men het doekje gaat gebruiken.

De doekjes worden op diverse manieren ingezet. Er zijn wasstraten die ze te koop aanbieden en klanten kunnen dan het doekje telkens na gebruik omruilen voor een schoon gewassen exemplaar. Op deze manier heeft u een duurzame manier van klantbinding. Er zijn ook wasstraten die ze actiematig inzetten bij diverse activiteiten/ feestdagen of bij een bepaald wasprogramma. Kortom het is een aanvulling binnen uw wasstraat ongeacht hoe u ze inzet. Daarbij komt dat katoen van nature een goede absorptie heeft en een zachte structuur. Hierdoor zijn de doekjes veilig voor elke auto.

Wij produceren en leveren de doekjes al vele jaren naar volle tevredenheid van onze klanten in de Benelux. Doordat wij zelf produceren zijn wij in staat om goede kwaliteit tegen marktconforme prijzen aan te bieden met korte levertijden. Onze fabrieken hebben de benodigde Certificaten en voldoen aan alle eisen m.b.t. Veilig en duurzaam ondernemen.

Wij bieden 2 opties aan:

Alle doekjes hebben een afmeting van 30×50 cm
100% katoen,  400 gr/m2
Worden voorzien van een eigen waslabel (layout bepaald u zelf)
Worden verpakt per 10 stuks in een transparante polybag
Gemiddeld zitten er  130 stuks in een doos van 40x60x30 cm

Optie 1:

Uni geweven doekjes met een Jacquard geweven boord waar uw logo in geweven wordt. Let op, er zijn maximaal 4 kleuren mogelijk in de boord.

De minimale afname voor deze weeftechniek is 2500 doekjes per logo.

Optie 2:

Garen geverfd Jacquard geweven in 2 kleuren. Let op, de achterkant zal in spiegelbeeld zijn. Als uw logo in het rood op een blauw doekje wordt geweven, dan krijgt u dus een blauw met rood doekje. Dat betekend dat het aan de achterkant precies omgekeerd staat.

De minimale afname voor deze weeftechniek is 5000 doekjes per logo.

Extra optie mogelijkheden:

Een zwaarder gewicht katoen.
Doekjes per stuk verpakt.
Barcodes of anders op de polybag.
Bij geschiktheid logo zal een optie met 3 kleuren inweving een mogelijkheid kunnen zijn.

Mochten uw wensen hier niet bij staan dan horen we dat graag zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.