Inloop matten

Nieuwe innovatie in de Benelux !

Inloopmatten/droogloopmatten vanuit Amerika. Ons bedrijf bestaat reeds 25 jaar en in deze tijd hebben wij een bekende, toonaangevende en onderscheidende markt positie opgebouwd.

Waaronder in de jachtbouw door een enorm aantal jachten wereldwijd te voorzien in hun zeer specifieke vraag. Bij onze productie van de Carpetten/Vloerkleden hebben altijd de top van de industrie als norm, alleen de beste input draagt bij aan de beste output. Doordat wij zo zeker zijn van de uitstekende kwaliteit hebben, zowel het gezichtsmateriaal als het steunmateriaal, op al onze matten een garantie van vijf jaar tegen kleurvervaging en backing degradatie.

De in elke vorm en maat gefabriceerde matten hebben door de jaren heen enorm veel voordelen en oplossingen opgeleverd voor de noodzakelijke specifieke vraag, zoals in de jachtbouw gewenst is. We kunnen elke gewenste vorm en maat fabriceren mits aangeleverd als solide patroon of als CAD bestand. Om aan alle specifieke vraag en verschillende specifieke logo’s te voldoen kunnen onze matten worden gecarved (reliëf), geborduurd of ingelegd worden met verschillende lagen (‘tapijt in tapijt’).

welcomeonboard  bergtran  summer     meaw                            Ons bedrijf

heeft uitzonderlijke controle over de kwaliteit en productietijd omdat de capaciteit gecreëerd is om alle processen intern uit te voeren. Onze matten worden afgewerkt en gebonden met bijpassende of contrasterende randen, om als laatste volgens de afgesproken voorwaarden wereldwijd onze afnemers en klanten te voorzien.

Doordat onze matten klant specifiek worden geproduceerd zijn wij in staat om onze productiecapaciteit zodanig aan te passen naar uw wensen, of dat nu een afname betreft van duizenden matten of de afname van een enkele mat. Al onze gesneden matten beginnen met een 40 oz marine gecertificeerd materiaal. Het tapijt wordt dan ondersteund met een gesmolten Durogan rubber.

Dit extreem duurzame materiaal is UV-bestendig, waterdicht, en vlekbestendig. Deze matten kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een hogedrukreiniger. Vet of olie kan worden verwijderd met behulp van terpentine, toegepast op een doek en veeg over het vervuilde gebied.

JHS_2699   JHS_2700