Strandlaken

Strandlaken Gezondheid en bewegen

Dit mooie strandlaken heeft het thema Gezondheid en Bewegen wat je terug ziet aan de figuren die in het strandlaken zijn uitgeschoren in reliëf. Het strandlaken van het merk J-J Products is van 100% katoen in Velours. Het strandlaken is van hoge kwaliteit met een gewicht van 400 gr/m2 en heeft een afmeting van 100 bij 180 cm. Dit Velours strandlaken heeft aan de ene kant badstof en aan de andere kant Velours wat zorgt voor een hoog droogvermogen. De verschillende kleuren geven dit strandlaken een frisse traditionele uitstraling die helemaal bij een heerlijke zomer past.

Beschikbaarheid: Leverbaar vanaf 1 Maart 2017

Type: Strandlaken
Merk: Gezondheid & Bewegen by J-J Products
Materiaal: Velours met Reliëf hoog/laag in 100% katoen
Zacht geweven
Kwaliteit: 400 gr/m²
Extra groot strandlaken
Afmetingen: 100 x 180 cm
Kleur: Zwart, Antracietgrijs, Marine, Fuchsia, Aqua en Paars

Dit strandlaken is ideaal in gebruik voor op vakantie of zwembadbezoek. Tevens is hij ook zeer geschikt voor promotionele acties door er logo’s op te borduren. J-J Products kan ook uw eigen Strandlaken in diverse kwaliteiten en kleuren in productie nemen en uiteraard kan het strandlaken voorzien worden van een eigen waslabel.

Tevens kunt u bij ons ook prima terecht voor Hamam doeken. De zeer populaire Multi functionele doeken zijn verkrijgbaar in diverse maten en kwaliteiten. U kunt kiezen uit de door ons samengestelde collectie 2017, of u kunt ervoor kiezen om zelf een productie te laten maken. Vraagt u gerust naar de diverse mogelijkheden.

Wij helpen u graag met uw ideeën en/of vragen.